TANULJ TOVÁBB, FEKTESS A JÖVŐDBE!

Itt a folytatás, amit sokan kértetek! A képzések végén gyakran kérdeztétek tőlünk, hogyan fejlődhetnétek tovább a kommunikációban. Elmondtátok, hogy milyen kihívásokkal szembesültök és ezek megoldásában milyen segítséget szeretnétek kapni. Az elmúlt években gyűjtöttük és csoportosítottuk ezeket az igényeket, amelyek alapján most megszületett a Barra Plusssz program!  A három leggyakrabban említett képzésből egynapos programokat készítettünk, kifejezetten nektek, akik jártatok már nálunk. Így egy kis frissítés után a már meglévő közös tudásra alapozva (letett pont, mondatvégi szemkontaktus, letisztult üzenet) tudunk továbbhaladni, továbbfejlődni.

nehez.jpg

Nehéz helyzetek
kezelése

A kommunikáció általában a „ki az erősebb” elve alapján zajlik. Ilyenkor az egyik fél úgy érzi, alulmaradt, és ez biztosan árt a hosszú távú kapcsolatnak. Képzésünkön ahhoz kapsz eszközöket, hogy mihez kezdj dühös emberekkel, hogyan mondj nemet bárkinek, vagy hogyan fogalmazz meg kritikát úgy, hogy ezzel nem rombolod, hanem építed a kapcsolatot. És még valami: a nehéz helyzet mindenkinek mást jelent. Nálunk te hozod a nehéz helyzeteket, mi csak megmutatjuk, mit csinálhatsz másképp, hogy megoldást találj rájuk.

Részvételi díj: 32.000 Ft + áfa
Időpont: május 25., 9:00-17:00
Helyszín: Barra Intézet - MOM Park

szemelyiseg.jpg

Személyiség alapú kommunikáció (DISC)

Ezen a napon egy gyors felmérés alapján megtudhatod: milyen a személyiséged a DISC-modell alapján, és milyen kommunikációs stílus jellemző rád. Megmutatjuk azt is, hogyan ismerheted föl, hogy a másik milyen típusba tartozik, és hogyan beszélj vele az ő nyelvén, hogy gyorsan egyetértésre jussatok.

Részvételi díj: 32.000 Ft + áfa
Időpont: június 1., 9:00-17:00
Helyszín: Barra Intézet - MOM Park

celtudatos.jpg

Céltudatos
prezentáció

Ha úgy érzed: fölöslegesen készülsz fel a prezentációidra, mert a kollégák/ügyfelek/közönséged úgyis a telefonjukat nyomkodják ahelyett, hogy rád figyelnének, akkor ezen a képzésünkön a helyed. Megmutatjuk, hogyan működik a figyelemgörbe, mit tehetsz azért, hogy rád figyeljenek, és hogyan kezelheted a lámpalázat. Olyan eszközöket adunk, amelyekkel céltudatos, magabiztos és emlékezetes leszel – már a következő prezentációdon.

Részvételi díj: 32.000 Ft + áfa
Időpont: június 22., 9:00-17:00
Helyszín: Barra Intézet - MOM Park