KÖVETKEZŐ CSOPORT INDULÁSA: 2019 JANUÁR 8. KEDD

 

Supertalk címmel kiscsoportos kommunikációs tréning indul a BARRA Kommunikációs Intézet oktatótermében, a MOM Parknál 2019 Január 8-án kedden. 

A Supertalk képzések során elsőként tudatosítjuk, hogy legtöbbször nem a legjobb ötletek, termékek, gondolatok nyernek, hanem azok, amiket a leggyorsabban megértünk.

Ha az a célom, hogy gyorsan megértsenek az emberek, a legfontosabb megtanulnom világosan kifejezni magamat. Ha erre képes vagyok, és még inspirálóan is teszem, sőt, nyitott tudok maradni a másikra... na ezt hívjuk mi Supertalk-nak. Világosan. Insiprálóan. Nyitottan. Ha ez a három dolog egyszerre jelenik meg a mondandónkban, a szavunknak egyszer csak súlya lesz. Odafigyelnek ránk. Számolnak a véleményünkkel. 

Összesen négy egymást követő kedden találkozunk majd, 17:00 - 20:00 óráig. Jelentkezés a lap alján.

 

ÉRTÉKELÉSEK KORÁBBI RÉSZTVEVŐKTŐL:

 
 

A KÉPZÉSHEZ KAPCSOLÓDÓ OLVASNIVALÓ BLOGUNKRÓL:

- 3+1 dolog amitől súlya lesz a szavadnak
- Ismerkedj meg kollégáinkkal, MáriávalBulcsuval, Judittal vagy Gergővel
Faszkalapnak kell-e lenned, hogy sikeres vezetővé válj? 
Hallottál már Hansról, a lóról, aki tudott számolni? 
Ezért szeress nemet mondani! 
- Rossz csapattag vagy, vagy rossz vezetőd van

PROGRAM:

 

A Supertalk kiscsoportos képzés programja:
1. alkalom - 2019. január 8. kedd, 17:00 - 20:00
Egy gyors kihívás: CQ Gyorsteszt©, amiből megtudod, mennyire vagy világos, inspiráló és nyitott. Mi az a Jelenlét, mire jó, és hogyan lehet szándékosan Jelen lenni? Miért nem értik, amit mondok: a kosz és a letisztult üzenet. Újradefiniáljuk a kommunikáció jelentését. 

2. alkalom - 2019. január 15. kedd, 17:00 - 20:00
A fejmozgás, a kézgesztus és a lábváltások. Vegyél egy nagy levegőt, és tanulj meg lélegezni. Használd a jobb agyféltekédet – legyen emlékezetes, amit mondasz. Megvan a véleményed? Készíts hozzá vázlatot. Mások hogy csinálják? Amit a 3 legnézettebb TED-előadásból tanulhatunk. 

3. alkalom - 2019. január 22. kedd, 17:00 - 20:00
A Jelenlét és a hitelesség. Azt hitted, a beszédkép nem fontos? Az artikuláció és az intelligencia. Gyorsan beszélsz? Az sem baj, csak jó, ha tudod: a követőid lemaradnak. Lámpaláz? Van rá gyógyszer! 

4. alkalom - 2019. január 29. kedd, 17:00 - 20:00
Hozzászólnál a megbeszéléshez? Beszámolót kell tartanod? Nem díjazzák a prezentációidat? Már majdnem mindent tudsz, ami a sikerhez kell. Még egy titkos összetevő: a szerkezet, ami megáll a lábán. És persze zárásnak ismét a CQ Gyorsteszt©, hogy kiderüljön, mennyit fejlődtél a négy nap során. 

 

ÁRAK, JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK:

 

Csoportlétszám: legfeljebb 10 fő
Részvételi díj: 49.990 Ft + Áfa --- bruttó 63.490 Ft
Fizetés: Banki átutalással, melyhez a bankszámlaadatokat elküldjük emailben
Jelentkezés: az oldal alján űrlapon, vagy emailben az info@barra.hu címen

Ha négyszer eljöttél, a feladatokat is megcsináltad, a végén mégis úgy érzed, hiába jöttél, kérdés nélkül visszaadjuk a pénzedet. 

 

A képzés helyszíne a BARRA Intézet oktatóterme:

 

Cím:1126 Budapest, Brassai Sámuel utca 4. - a MOM Park mellett
Telefon: +36 1 374 08 48
Email: info@barra.hu

 

OKTATÓTERMÜNK A MOM PARK MELLETT TALÁLHATÓ:

A képzésben résztvevő tanáraink:

ÉRDEKLŐDÉS, KÉRDÉS, JELENTKEZÉS:

Ha bármi kérdésed lenne a képzéssel kapcsolatban, töltsd ki az alábbi formot, hívj minket - 36 1 374 08 48 - vagy írj az info@barra.hu címre. Mindenre válaszolunk!

Például: ismerős, fb reklám, google keresés, előadáson találkoztál velünk, stb.
Jóváhagyás
Mi is utáljuk a kéretlen leveleket, hívásokat. Az itt megadott email címedet és telefonszámodat kizárólag azért kérjük el, hogy segíteni tudjunk neked válaszokhoz jutnod. Nem gyűjtjük őket. Nem kerülsz fel semmilyen hírlevél listára. És semmilyen körülmények között nem adjuk oda harmadik félnek. Kérjük, erősítsd meg, hogy megkereshetünk: