A KÉPZÉS IDŐPONTJA
2017. augusztus 29.

A KÉPZÉS HELYSZÍNE
A Barra Komunikációs Intézet oktatóterme. Térkép itt
1126 Budapest, Brassai Sámuel utca 4. 
Parkolás az utcán vagy a MOM Park mélygarázsában. Mindkettő fizetős. 

A KÉPZÉS DÍJA
32.000 Ft + Áfa
A Telekomos képzési keret terhére elszámolható. 

A KÉPZÉS CÉLJA
Amikor a prezentáción a projekt sikere, az ügyfél vagy a főnök meggyőzése múlik, csak egyetlen esély van. Ezért a cél a figyelemfelkeltő, érdekes és emlékezetes céges prezentációk számának növelése, a belső és külső prezentációk színvonalának javítása.

VÁRHATÓ EREDMÉNYE                 
A résztvevők előadói képességei javulnak, kommunikációs eszközeiket képesek lesznek tudatosabban használni. Megtanulnak jól felépített, világos, érthető és könnyen követhető prezentációt tartani, mind a cégen belül, mind az ügyfelek előtt. Egyszerű és könnyen alkalmazható technikákat sajátítanak el, amelyeket azonnal használhatnak, és megtanulják a lámpaláz kezelésének technikáját is.

KIKNEK AJÁNLJUK? 
Azoknak, akiknek gyakran kell prezentációt tartani, de nem szeretik. Azoknak, akik szeretik, de érzik, hogy még fejlődhetnének. Azoknak, akik a prezentációjuk után nem kapnak kérdéseket (vagy megrendelést az ügyféltől).

RÖVID TARTALOM
Milyen a jó prezentáció: kommunikációs alapok a beszéd és a testbeszéd szintjén. A meggyőzés eszközei. Céltudatos szerkesztés. A kevesebb több elve. Adatok, statisztikák, kimutatások a prezentációban. Sok információ átadása röviden. Ki a közönségem – szabályok a kommunikációs hexagram alapján. Előadói eszközök használata. A lámpaláz kezelése. A tartalom és a forma összhangja: a prezentáció formai szabályai. A puding próbája: előadás tartása a csoportnak.

JELENTKEZÉS VAGY KÉRDÉS:
Kérdés esetén keresd Németh Szilviát a nemeth@barra.hu mail címen, a 0630 676 6531-es telefonszámon, vagy írj pár sort alább. Jelentkezni szintén az alábbi form kitöltésével tudsz. Ha a céges tűzfal blokkolná a formot, küldd el adataidat az info@barra.hu-ra a képzés megnevezésével együtt. Köszönjük!

Jelentkezem: