Itt az ideje, hogy bemutatkozzunk nektek!


Mi lenne, ha a cégetek minden tagja fejlődne három dologban? A világos beszédben. Abban, hogy inpsirálóan adják át egymásnak gondolataikat. És abban, hogy közben nyitottak maradjanak a másikra.  

22 év tapasztalata alapján látjuk, hogy azok a cégek, melynek tagjai egymással világosan, inspirálóan, és közben nyitottan beszélnek, jóval nagyobb eséllyel érik el kitűzött céljaikat. 

A csapatmunka fontos dolog. A munkavállalók sem egy munkahelyet keresnek, hanem egy jól működő, nyertes csapatot. Az egészségesen működő csapatok tagjai képesek világosan, inspirálóan és nyitottan kommunikálni, témáik és vitáik zöme pedig nem egymásról, hanem az ügyfelekről szól. Ezért is tettük missziónkká, hogy a hozzánk forduló, csapatjátékban érdekelt cégek munkatársait három dimenzióban fejlesszük: 
1. a világosságra való törekvés
2. az inspirálóképesség
3. és a nyitottság dimenzióiban

Ha egy szervezet minden tagja egy irányba, egy tempóra evez, dominálni tud bármilyen iparágat, bármilyen piacon, bármilyen versenytárs ellen, bármikor. Amikor senior vezetők meghallják mindezt, bólogatnak ugyan, de a bólogatásukban sokszor ott van a lemondás is, mert tudják, hogy ez mennyire nehéz. Pedig a dolgok könnyedén is működhetnek. 

Gondolkodást, nyelvet, önsimeretet kínálunk, ami képes megváltoztatni a csapatmunka minőségét a cégetekben. Egymással, ügyfeleitekkel és beszállítóitokkal egyaránt javítani tudtok a kapcsolaton. Ha érdekel, hogyan tudjuk fejleszteni kollégáid képességét a világos beszédre, add meg az elérhetőséged, és jelentkezünk: