Gratulálunk az Év Intelligens Vállalata pályázat nyerteseinek! 

A díjátadón a nyerteseknek felajánlottunk (Párbeszéd Műhely és a BARRA Kommunikációs Intézet) egy önsimereti tréningnapot, melyre most örömmel hívunk meg benneteket.

Azt mondtuk ugyanis, hogy bár az intelligencia fontos része a sikernek, legalább ilyen fontos az érzelmi intelligencia, illetve a kommunikációs képesség is. És talán nem is tudtátok, de ahogy az IQ, úgy az CQ (kommunikációs kvóciens) is mérhető!

A Talk to Win™ érzelmi- és kommunikációs intelligencia fejlesztő nap megmutatja, hogy milyen az érzelmi, illetve a kommunikációs intelligenciátok. Az eredmények tükrében pedig egy napon át azon dolgozunk majd, hogy minél világosabban, inspirálóbban és nyitottabban tudjátok kifejezni ötleteiket és gondolataikat, úgy, hogy az a korábbinál jobban segítsen benneteket az együttműködésben kollégáitokkal, ügyfeleitekkel.

Emlékeztetőül a nyertesek: 
kisvállalati kategória: Pilar 3 fő,
középvállalati kategória: Grape 4 fő,
nagyvállalati kategória: Morgan Stanley 5 fő,
összesen tehát 12-en leszünk. 

A képzés időpontja és helyszíne:
Február 28. csütörtök 9:00-17:00 a BARRA Intézet oktatótermében.

A képzésen való részvétel feltétele a regisztráció:
Egy EQ és egy CQ Teszt elvégzése a képzés előtt két héttel, egy előre egyeztetett időpontban. A tesztek felvétele kb. 60 percet vesz igénybe. A regisztrációtok után külön egyeztetünk
majd veletek időpontot.