KÖVETKEZŐ CSOPORT INDULÁSA: 2018 MÁRCIUS 6.

 

Supertalk címmel kiscsoportos kommunikációs tréning indul a BARRA Kommunikációs Intézet oktatótermében, a MOM Parknál március 6-án kedden. 

A Supertalk módszer abból indul ki, hogy nem a legjobb ötletek, termékek, gondolatok nyernek, hanem azok, amiket a leggyorsabban megértünk. Ehhez arra van szükség, hogy világosan, inspirálóan és nyitottan beszéljünk és gondolkodjunk. Ettől lesz súlya a szavunknak. 

Összesen négy egymást követő kedden találkozunk majd, 17:00 - 20:00 óráig. 
MÁR CSAK NÉGY SZABAD HELY VAN!

 

ÉRTÉKELÉSEK KORÁBBI RÉSZTVEVŐKTŐL:

 
 

PROGRAM:

 

A Supertalk kiscsoportos képzés programja:
1. alkalom - 2018. Március 6. kedd
Egy gyors kihívás: CQ Gyorsteszt©, amiből megtudod, mennyire vagy világos, inspiráló és nyitott. Mi az a Jelenlét, mire jó, és hogyan lehet szándékosan Jelen lenni? Miért nem értik, amit mondok: a kosz és a letisztult üzenet. Újradefiniáljuk a kommunikáció jelentését. 

2. alkalom - 2018. Március 13. kedd
A fejmozgás, a kézgesztus és a lábváltások. Vegyél egy nagy levegőt, és tanulj meg lélegezni. Használd a jobb agyféltekédet – legyen emlékezetes, amit mondasz. Megvan a véleményed? Készíts hozzá vázlatot. Mások hogy csinálják? Amit a 3 legnézettebb TED-előadásból tanulhatunk. 

3. alkalom - 2018. Március 20. kedd
A Jelenlét és a hitelesség. Azt hitted, a beszédkép nem fontos? Az artikuláció és az intelligencia. Gyorsan beszélsz? Az sem baj, csak jó, ha tudod: a követőid lemaradnak. Lámpaláz? Van rá gyógyszer! 

4. alkalom - 2018. Március 27. kedd
Hozzászólnál a megbeszéléshez? Beszámolót kell tartanod? Nem díjazzák a prezentációidat? Már majdnem mindent tudsz, ami a sikerhez kell. Még egy titkos összetevő: a szerkezet, ami megáll a lábán. És persze zárásnak ismét a CQ Gyorsteszt©, hogy kiderüljön, mennyit fejlődtél a négy nap során. 

 

ÁRAK, JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK:

 

Csoportlétszám: legfeljebb 10 fő
Részvételi díj: 49.990 Ft + Áfa -- bruttó 63.490 Ft
Fizetés: Banki átutalással, melyhez a bankszámlaadatokat elküldjük emailben

Ha mind a négyszer eljöttél, a feladatokat is megcsináltad, a végén mégis úgy érzed, hiába jöttél, kérdés nélkül visszaadjuk a pénzedet. 

 

OKTATÓTERMÜNK A MOM PARK MELLETT TALÁLHATÓ:

A képzésben résztvevő tanáraink:

ÉRDEKLŐDÉS, KÉRDÉS, JELENTKEZÉS: