CQ TESZT© - A KOMMUNIKÁCIÓS INTELLIGENCIA MÉRHETŐ

Mire jó a CQ Teszt©?
Két dolgot tudsz meg belőle. Egy: hogy stresszhelyzetben mennyire törekszel a világos beszédre? Kettő: hogy - szintén stresszhelyzetben - milyen benyomást teszel ügyfeleidre, kollégáidra, főnökeidre amikor beszélsz? A CQ Teszt© nem csak egyéni, csapat szinten is izgalmas megértésekhez vezet. Ügyfeleink sikerrel alkalmazzák ügyfélkapcsolati, sales és executive teamek fejlesztésében. 

Miért "nagy szám" a CQ Teszt©?
A tréningpiac és a HR kultúra számtalan mérési módszert alkalmaz a képzések során. Tapasztalatunk szerint azonban ezek a mérések főleg a résztvevők elégedettség szintjét vizsgálják. Ez hasznos visszajelzés ugyan a megrendelő számára, a résztvevők valódi fejlődését azonban nem méri. A CQ Teszt© egzakt képet ad a megrendelőnek a képzés eredményéről. Arról, hogy konkrétan miben és mennyire fejlődtek a résztvevők. A képzésre költött pénz és idő hatékonysága tehát mérhetővé válik. 

Hogyan készül a CQ Teszt©?
A résztvevők 3 percet beszélnek egy kamerába egy választott témáról. A felvételt beszédkép, testbeszéd és tartalomtervezés dimenziókban, összesen 15 ponton vizsgálják kollégáink. A végeredmény egy 360°-os, videó alapú kommunikációs mélyelemzés, ami egyrészt megmutatja, hogy mit érdemes fejleszteni. De azt is, hogy mik azok az erősségek, amelyekre bátran támaszkodhat a résztvevő. A teszt emellett a jelenlét és a hitelesség szintjét is mutatja. Ez a két érték minden kommunikációs helyzetben fontos, vezetőknél pedig kulcskérdés. 

A CQ Teszt© legfontosabb előnyei:

  • Tükör a résztvevőknek

  • Célzott fejlesztésre ad lehetőséget a képzés során

  • Mérhetővé teszi a fejlődés mértékét

A tesztfelvétel menete
A felvétel készülhet a Megrendelő székhelyén, a Barra Kommunikációs Intézet MOM Park melletti oktatótermében, vagy online, például Skype-on vagy Facetime-on keresztül. A résztvevő egy rövid előadást tart, amelyről videófelvétel készül. Ez az elemzés alapja. Értékelés után minden résztvevő megkapja a saját CQ Teszt© eredményét és videófelvételét, nyomtatva és emailben is. A videófelvételt a résztvevők személyiségi jogainak maximális figyelembevételével kezeljük. A CQ Teszt© ereménye másfél évig érvényes, így több képzésünk alapjául is szolgálhat. A képzés végén újra felvesszük a tesztet, így a fejlődés mérhetővé válik. 

A Tesztfelvétel időtartama
Vezetőknek és egyénileg: fél óra/fő.
Csoportosan: kb. másfél óra/10-12 fős csoport

A Teszt ára
25.000 - 35.000 Ft + Áfa, függően a megrendelt tesztek számától és az elemzés pontos céljától, mélységétől